Eerlijk

“Iedereen is welkom bij Janssen en Reijgwart. We zijn er voor mensen die kiezen voor een eigen en eigentijdse stijl en daarbij graag advies willen ontvangen. Kwaliteit, vakmanschap en eerlijk werk zijn daarbij onze uitgangspunten.”

Hendrik Janssen en Brenda Reijgwart hebben een duidelijke signatuur, waarbij het individu en het hedendaagse tijdsbeeld centraal staan.

Maatwerk

Janssen en Reijgwart zoekt naar continuïteit van coupe en kleur, passend bij de persoon zoals deze zich kleedt en gedraagt.

“Aan uiterlijk moet ‘gebouwd’ worden. We adviseren onze klanten daarover en werken vanuit de mogelijkheden die er zijn. We zijn niet van de losse flodders of van de korte termijn trends. We zoeken naar een passende combinatie van haar en klant.  We leveren  maatwerk. Dat is wat ons betreft de trend.”

“We vinden dat een image moet kloppen, van tas tot kapsel. Iedereen is anders. Elk karakter, elk uiterlijk vraagt een specifieke aanpak. Juist daar willen we op inspringen en in adviseren. Zo krijgt elke klant een persoonlijke (haar)stijl.”

Producten

Om de kwaliteit van coupe en kleur te garanderen, wordt gebruik gemaakt van diverse hoogwaardige producten: “We hebben onze eigen keuze gemaakt binnen het veelzijdige aanbod, waaronder Kevin Murphy en EVO. We gebruiken doelbewust verschillende merken, want we kijken steeds naar de kwaliteit van een specifiek product. Het  moet goed zijn en prettig om mee te werken.”